Укрзалізниця продає квитки на потяги до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Криму

Укрзалізниця та фандрейзингова платформа United24 запустили проєкт «Квитки до перемоги». Він дозволяє придбати благодійний квиток на перші три рейси потягів із Києва до п’ятьох міст — звільненого Херсона, а також до Маріуполя, Донецька, Луганська й Сімферополя.

«Квитки до перемоги» доступні на сайті партнерів ініціативи. Потрібно обрати маршрут, рейс і клас вагона, заповнити особисті дані та зробити благодійний внесок. Доступні три види квитків: «Плацкарт» за тисячу гривень, «Купе» за дві тисячі та «Люкс» за п’ять тисяч. Маршрути відкриють невдовзі після деокупації міст. Власник квитка отримає на електронну адресу деталі рейсу за дванадцять годин до відправлення потяга.

Рейси здійснюватиме «Потяг до перемоги», вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Він почав курсувати Україною 23 серпня. Потяг складається з п’яти купейних та двох плацкартних вагонів.

Кошти від продажу квитків підуть на закупівлю автівок, що допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. А звідти потяги Укрзалізниці доставлять пасажирів у будь-яку точку країни.

Нове та Найкраще

6 320

712

619
975
Більше матеріалів