Зірку «Гри в кальмара» звинуватили у сексуальних домаганнях, на нього чекає суд

Південнокорейський актор О Йон Су, відомий за роллю у серіалі «Гра в кальмара», постане перед судом через звинувачення у сексуальних домаганнях. Про це повідомляє Associated Press.

Окружний суд міста Соннам підтвердив, що минулого тижня прокуратура висунула звинувачення 78-річному актору. Там не розкрили деталей справи, зазначивши, що розгляд розпочнеться у лютому.

Водночас місцеві медіа пишуть, що невідома жінка поскаржилася на актора в поліцію у грудні 2021 року. Ймовірна жертва звинуватила О в небажаному фізичному контакті під час їхньої зустрічі у 2017-му. Сам актор заперечив будь-які неправомірні дії. За його словами, він тримав жінку за руку, аби показати їй дорогу під час прогулянки навколо озера. О Йон Су каже, що вибачився перед жінкою, коли та пообіцяла йому не зчиняти галасу з цього приводу. Своєї провини він не визнає.

У січні 2021-го О Йон Су став першим південнокорейським актором, який отримав «Золотий глобус». Тоді його визнали найкращим актором другого плану за роль гравця під номером 001 у серіалі «Гра в кальмара». Серед інших його робіт — головна роль у фільмі Кім Кі Дука «Весна, літо, осінь, зима… і знову весна» (2003).


Фото: Depositphotos

Нове та Найкраще

6 148

637

572
912
Більше матеріалів