Ілон Маск обладнав офіс Twitter спальнями для співробітників

У штаб-квартирі Twitter у Сан-Франциско кілька кімнат переобладнали на невеликі спальні. Про це пише Forbes із посиланням на двох працівників компанії.

Минулого місяця новий гендиректор дав тисячам співробітників можливість піти або залишитися за умови, що вони активно працюватимуть у рамках формату «Twitter 2.0». Після того як Маск очолив Twitter, він звільнив щонайменше половину персоналу, ще більше людей пішли за власним бажанням.

Цього тижня співробітники побачили в деяких офісних кімнатах яскраві килими, просторі ліжка, крісла, тумбочки з настільними лампами та рослинами. Співрозмовники видання кажуть, що ніхто в компанії не пояснив нововведення. Один із них припустив, що спальні місця обладнали для тих, хто погодився на «хардкорний» режим роботи. На одному поверсі розмістили від чотирьох до восьми спальних кімнат.

Видання зазначає, що це суттєве покращення умов для персоналу в порівнянні навіть з минулим місяцем. Так, у листопаді працівниця Twitter Естер Кроуфорд показала, як спить на роботі у спальному мішку, аби дотримуватися дедлайнів.

Раніше Маск написав у твіттері, що працюватиме і спатиме в офісах Twitter, «поки в організації не буде наведено лад». Втім, пізніше пост був видалений. У 2018 році бізнесмен розповідав, як спав на заводі Tesla у Каліфорнії.

Нове та Найкраще

6 158

575

600
916
Більше матеріалів