Програміст зібрав найдивніші сцени Google Street View в одному місці

Американський веб-розробник Ніл Агарвал створив сайт Wonders of Street View із колекцією чудернацьких локацій та сцен, представлених у гугл-панорамах. На платформі зібрано сотні місць, які можна перемикати у випадковому порядку, пише CNET.

Автор проєкту витратив кілька тижнів для складання списку дивних і цікавих локацій та їх пошуку в Google Street View. «Гугл-панорами втілюють нашу мрію подорожувати планетою не виходячи з дому, — каже розробник. — Я хотів, щоб цей сайт створював відчуття, ніби ти просто натикаєшся на круті місця світу».

Серед найдивніших сцен — освідчення на яхті в Італії, альпіністи на вершині Евересту, «бій» чоловіка з динозавром у Німеччині, скульптура Девіда Маха з телефонних будок у Лондоні, гігантська голова на узбіччі дороги у Мексиці, ресторан під водоспадом на Філіппінах, нашестя птахів у Португалії тощо.

Агарвал планує з часом додавати нові локації, він також просить надсилати йому цікаві варіанти. Своїм найулюбленішим місцем програміст називає японський музей CupNoodles, присвячений локшині швидкого приготування.

Нове та Найкраще

6 200

654

583
937
Більше матеріалів