Британський уряд випустив плейлист до коронації Чарльза III — у переліку 27 треків

Міністерство з питань культури, ЗМІ і спорту Великої Британії випустило офіційний музичний плейлист для святкування майбутньої коронації Чарльза III. Добірку з хронометражем у майже дві години опублікували на Spotify.

До плейлиста включили 27 треків, створених переважно британськими виконавцями різних часів. Серед них — гурти The Beatles, Queen, Coldplay, Spice Girls, Pet Shop Boys, The Who, а також Девід Бові, Кейт Буш, Том Джонс, Ед Ширан, Гаррі Стайлс, Сем Райдер та інші. Іноземних музикантів у переліку двоє — це німецький диско-гурт Boney M з треком Daddy Cool та американська співачка Грейс Джонс із композицією Slave to the Rhythm.

Спочатку у плейлисті був також трек британського репера Діззі Раскала, якого торік засудили за напад на колишню наречену. Згодом його композицію видалили, назвавши її включення помилкою, пише BBC.

Чарльз III буде коронований разом із королевою-консортом Каміллою у Вестмінстерському абатстві у суботу, 6 травня. Наступного дня у Віндзорському замку відбудеться концерт за участі зірок, а по всій країні проходитимуть святкові вуличні вечірки.

Нове та Найкраще

6 726

856

722
1 118
Більше матеріалів