Midjourney запускає власний друкований журнал

Незалежна дослідницька лабораторія Midjourney, яка володіє однойменною програмою зі створення зображень на основі штучного інтелекту, оголосила про запуск власного щомісячного журналу.

«Кожен випуск міститиме добірку художніх творів, обраних із 10 тисяч зображень із найвищим рейтингом, а також інтерв’ю з членами спільноти Midjourney», — йдеться на сайті нового видання. Крім того, автори журналу обіцяють ділитися на його сторінках підказками щодо користування програмою.

Місячна передплата коштує $4, але перший випуск можна замовити безкоштовно, якщо ввести промокод subscriber під час оплати.

Програма Midjourney була створена минулого року і швидко стала популярною. Вона дозволяє користувачам генерувати цифрові зображення на основі текстових запитів. Подібні функції виконують також програми Stable Diffusion DALL-E та інші.

Читайте також: Леннон живий: Як фотограф воскрешає померлих зірок

На початку цього року на Midjourney подали до суду троє художників. Вони стверджують, що компанія бере участь у широкомасштабному порушенні авторських прав, використовуючи роботи мільйонів митців як навчальні дані. Минулого місяця Бюро захисту авторських прав США постановило, що створені штучним інтелектом зображення не захищені авторським правом.

Нове та Найкраще

6 040

591

547
883
Більше матеріалів