Вийшла гра Death From Above — у ній треба керувати українським дроном

На платформі Steam у дочасному доступі з’явилася комп’ютерна відеогра Death From Above («Смерть з висоти»). Це аркадний симулятор керування військовим дроном, створений фінською студією Rockodile Games і випущений німецькою фірмою Lesser Evil. Метою проєкту є збір коштів для потреб України.

Сюжет гри пов’язаний із російським вторгненням в Україну, але відбувається у вигаданій місцевості. Гравець у ролі бійця ЗСУ керує безпілотником, знищує ворожу техніку і солдатів, відновлює зв’язок та виконує інші завдання.

Поточна гра — це коротка версія з двома місіями, двома наземними типами ворогів і ворожими транспортними засобами та одним типом безпілотника. Фінальна версія має вийти наприкінці року та включатиме додаткові місії, різні типи боєприпасів, фоторежим і варіанти модифікації дрона.

«Я не соромлюся говорити, що це пропагандистська гра, — каже Гендрік Лессер із Lesser Evil. — Ми свідомо створюємо просту гру, в яку може грати будь-хто, в якій у нас чітка позиція і в якій ми певною мірою підходимо до теми з гумором».

Вартість гри у Steam — 225 гривень. Третину коштів від продажів ранньої версії передадуть благодійній організації «Повернись живим» та проєкту «Армія дронів».

Нове та Найкраще

6 200

652

582
936
Більше матеріалів