Українська студія випустить гру про пригоди галичан у космосі

Львівська студія Hologryph анонсувала відеогру Sand — це багатокористувацький шутер, дія якого відбувається на віддаленій планеті в альтернативному минулому. Розробка проєкту триває вже понад два роки, незабаром він має побачити світ.

Події гри розгортаються у 1910 році, коли людство досягло значних успіхів у дослідженні космосу завдяки відкриттю нових джерел енергії. Лідером з позаземної колонізації була Австро-Угорська імперія, але коли екологічна катастрофа вразила планету Софі, її поселенці покинули багатий на ресурси світ.

Персонажі Sand походять з Галичини — регіону імперії, населеного переважно українцями та поляками. На ранніх етапах колонізації кайзер пообіцяв їм значну частину планети. Незважаючи на екологічну катастрофу, «найвідчайдушніші та найбідніші представники імперії вирушають туди, аби випробувати свою долю, знайти приховані скарби в пустелях і кардинально змінити своє життя».

Гравці мандрують світом на гігантських трамплерах — машинах, які слугують домівкою і транспортом. Трамплери налаштовують під себе — від дизайну інтер’єру до покращення потужності, броні та зброї.

Дати виходу Sand поки немає, однак гру можна додати до списку бажаного на платформі Steam.

Раніше українська інді-студія Stellarium Gaming анонсувала відеогру «Місто великих надій», яка буде присвячена Україні 1990-х.

Нове та Найкраще

6 310

710

618
973
Більше матеріалів