Бейонсе оплатила зайву годину роботи метро у Вашингтоні — аби її фани доїхали додому після шоу

У Вашингтоні 6 серпня відбувся концерт Бейонсе у рамках туру Renaissance — шоу затримали через негоду. Аби фанати змогли дістатися додому громадським транспортом, співачка заплатила міському метрополітену $100 тисяч, продовживши його роботу ще на годину. Про це пише Rolling Stone.

Початок концерту на стадіоні FedEx Field був затриманий на дві години через сильну грозу. Команда співачки зв’язалася з управлінням міського транспорту Вашингтона та оплатила зайву годину роботи 98 станцій метро, щоб шанувальники встигли дістатися додому.

«Через негоду, яка може затримати початок шоу, метрополітен продовжить рух поїздів на додаткову годину, — зазначили у пресслужбі підземки. — Це означає, що фани Бейонсе зможуть повернутися додому на метро. Додаткову годину профінансують за рахунок коштів співачки».

Останній потяг вирушив з найближчої до стадіону станції «Бульвар Морган» о 01:04 — за годину після завершення виступу Бейонсе. Зазвичай останній потяг відправляється звідти о 23:34.

Світовий тур Renaissance розпочався навесні, загалом заплановано понад 40 концертів. Це перший сольний тур Бейонсе за сім років, присвячений виходу її однойменного альбому. За словами артистки, цією платівкою вона намагалася відобразити свій душевний стан під час пандемії COVID-19.

Нове та Найкраще

8 197

984

804
1 243
Більше матеріалів