Американець провів замкненим сто днів заради стриму — за $5 мільйонів він готовий не виходити п’ять років

Американський художник Тімоті Інзана провів перші сто днів цього року в добровільній ізоляції у власному сараї, безперервно знімаючи себе на камеру, повідомляє Insider. Чоловік планує продовжити акцію до кінця 2021-го, а потім зробити підписникам ексклюзивну пропозицію.

Житель Лос-Анджелеса готовий зачинитися в порожній кімнаті на термін від п’яти до десяти років і поступово наповнити простір авторськими творами мистецтва у прямому ефірі. Покупці зможуть спостерігати за американцем через спеціальний екран у рамці. «Художній об’єкт у даному випадку — це я, який працює над творами. Людина побачить, як порожній простір поступово перетворюється на яскравий і наповнений», — каже Інзана.

Свою річну пряму трансляцію на платформі Twitch він розглядає як експеримент перед тривалою мистецькою акцією. За $5 мільйонів Інзана готовий ізолюватися на п’ять років (цей лот зможуть придбати двадцять осіб), а за $10 мільйонів — на десять років.

34-річний художник також говорить про можливий альтернативний варіант: він відмовиться від мільйонних гонорарів і проведе в закритому просторі п’ять років у разі, якщо на його акаунт у Twitch підпишуться 7 тисяч осіб і в ході акції цей показник не зменшиться. Підписка на канал Тімоті Інзани коштує $4,99 — наразі її оформили 102 людини.

Художник підкреслює, що його завжди цікавив потенціал прямих трансляцій. Зараз він продовжує знімати себе 24/7, відповідає на запитання підписників, займається повсякденними справами, медитує і влаштовує танцювальні вечірки для одного. Чоловік уточнює, що не одразу зважився на ізоляцію, місяцями радився з друзями і родиною. Наречена Тімоті Інзани підтримує його ідею та регулярно передає продукти через вікно. За словами художника, він розглядає свою концептуальну акцію як проєкт «життя та кохання».

Нове та Найкраще

6 256

685

597
956
Більше матеріалів