На обкладинці Sports Illustrated Swimsuit з’явилася 81-річна модель у купальнику

Телеведуча і письменниця Марта Стюарт позувала для обкладинки щорічного випуску Sports Illustrated Swimsuit. Вона стала найстаршою моделлю у цьому журналі, перевершивши Мей Маск, яка з’явилася в минулому номері 2022-го у 74-річному віці.

Цього разу обкладинка мала показати впливових жінок, які «живуть у світі, де вони не відчувають обмежень ні внутрішніх, ні зовнішніх». Разом з телеведучою для номера знялися акторка Меган Фокс, модель Брукс Надер і трансгендерна музикантка Кім Петрас.

У себе в інстаграмі Стюарт написала: «Я сподіваюся, що ця обкладинка надихне вас кинути виклик собі і спробувати щось нове, незалежно від того, на якому етапі життя ви перебуваєте».

Телеведуча прославилася завдяки «Шоу Марти Стюарт», де вона давала поради по господарству. Також героїня номера написала 99 книг, провела кілька кулінарних шоу, запустила власний журнал про стиль життя і створила лінії одягу та товарів для дому.

Sports Illustrated — американський щотижневий спортивний журнал, який існує з 1954 року. Він висвітлює спортивні події у США і виходить накладом 1,6 мільйона примірників. З 1964-го щороку випускають спеціальний номер Sports Illustrated Swimsuit зі знімками супермоделей і зірок спорту в купальниках.

Нове та Найкраще

6 232

673

592
946
Більше матеріалів