Чоловік намагався сховатися від ФБР на підводному скутері, але забув, що він не Джеймс Бонд

44-річний житель Каліфорнії Меттью Пірсі, якого звинувачують у фінансових злочинах, намагався сховатися від ФБР «у стилі агента 007», але зазнав невдачі, повідомляє BBC.

На своєму пікапі чоловік під’їхав до озера Шаста — весь цей час за ним слідував вертоліт розвідки. Пірсі вирішив скористатися підводним скутером, який допоміг Джеймсу Бонду в сутичці зі злочинцями у фільмі «Кульова блискавка». Девайс Yamaha дозволяє переміщатися зі швидкістю до 6,5 кілометра на годину на глибині до 30 метрів. Чоловік думав, що зможе сховатися від федеральних агентів і «піти на дно», проте скутер залишає помітні сліди на поверхні води у вигляді бульбашок повітря. Співробітникам ФБР залишалося почекати, поки Пірсі не набридне ховатися і він не спливе сам. Через 25 хвилин він опинився в руках агентів і медиків, які видали втікачеві сухий одяг.

«Ніколи не знаєш, що відбувається в голові у людини, яку переслідує ФБР», — каже адвокат Джош Конс, який представляє тих, хто постраждав від фінансових махінацій Пірсі. Чоловіка підозрюють у шахрайстві та розтраті $35 мільйонів. Зараз він перебуває під вартою в Сакраменто.

Нове та Найкраще

6 164

647

576
921
Більше матеріалів