Леонардо Ді Капріо зіграє в новому фільмі Мартіна Скорсезе для Apple

Леонардо Ді Капріо зніметься в новій стрічці Мартіна Скорсезе — вона стане сьомим спільним проєктом актора й режисера, які є лауреатами премії «Оскар», повідомляє Variety. Ді Капріо та Скорсезе почали співпрацю у 2002 році з картини «Банди Нью-Йорка», після чого артист також з’явився у фільмах «Авіатор», «Відступники», «Острів проклятих» і «Вовк з Волл-стрит».

Крім того, Ді Капріо зіграв одну з головних ролей у трилері «Вбивці місячної квітки», заснованому на книзі журналіста New Yorker Девіда Гранна. Події стрічки розгортаються у 1920-х роках в індіанському поселенні Осадж. Родовище нафти збагатило місцевих жителів, однак згодом вони гинуть за загадкових обставин. ФБР відправляє на місце агентів під прикриттям для розслідування справи. Очікують, що прем’єра картини відбудеться у 2023 році на Каннському чи Венеційському кінофестивалі.

Новий фільм також базується на тексті Гранна, що буде опублікований у квітні наступного року, — «Вейджер: Історія корабельної аварії, заколоту та вбивства» (The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder).

Картина розповість про команду корабля британського флоту «Вейджер», яка на початку XVIII століття спробувала захопити іспанський галеон із золотом, однак потрапила у шторм і опинилася на безлюдному острові в Патагонії. Герої змушені протистояти стихії та виживати у складних умовах. Коли моряки повертаються до цивілізованого світу, то постають перед військовим судом, де звинувачують один одного у вбивстві та зраді. Проєкт розробляють для стримінгового сервісу Apple.


Фото: Francois Guillot / AFP

Нове та Найкраще

6 037

591

546
880
Більше матеріалів