Британські блогери розмістили на Airbnb фото лялькового будинку, але ніхто не помітив підміни

Британські блогери вирішили влаштувати розіграш на платформі оренди житла Airbnb, розмістивши на сайті знімки лялькового будинку, повідомляє Indy 100. Арчі Меннерс і Джош Пітерс сфотографували мініатюрні апартаменти 1700-х років і заявили, що це особняк, де можуть зупинитися всі охочі.

Про свій експеримент блогери розповіли в ролику на ютубі. Вони підкреслили, що хотіли побачити, наскільки надійний процес перевірки на шахрайство з нерухомістю на Airbnb. Меннерс і Пітерс не вперше проводять сплановані розіграші. Торік вони дистанційно взяли інтерв’ю в учасників популярного британського телешоу, видаючи себе за ведучого і коміка Джеймса Кордена, а також вручили актрисі Кейтлін Гопкінс вигадану нагороду.

Щоб перевірити, чи помітять на Airbnb підміну, блогери розмістили на платформі знімки, на яких видно, що будинок не відповідає масштабу реального особняка, а елементи декору і меблів виглядають мініатюрними у порівнянні з кредитною карткою або пляшкою води.

Меннерс і Пітерс заявили, що особняк знаходиться на півдні Лондона, і пропонували гостям зупинитися в апартаментах за £87 на добу. За кілька днів загальна сума передоплати за «житло» склала £3 тисячі, але пізніше блогери повернули користувачам платформи гроші і розмістили людей у п’ятизірковому готелі за свій рахунок.

Нове та Найкраще

6 161

644

575
917
Більше матеріалів