IKEA випустила свічки з ароматом шведських фрикадельок

Торговельна мережа з продажу меблів і товарів для дому IKEA створила свічки Huvudroll з ароматом фрикадельок — традиційної шведської страви, яку подають у кафе та ресторанах IKEA Food, повідомляє New York Post. Дизайн свічки, випущеної обмеженим тиражем, компанія розробила спільно з креативним агентством Ogilvy.

«Згадуючи про IKEA, багато покупців одразу уявляють смачні та доступні шведські фрикадельки. Немає іншого меблевого бренду з такою великою кількістю шанувальників. Тому ми подумали, що було б доречно створити щось несподіване до десятирічного ювілею програми IKEA Family у США. Те, що сподобається членам родини мережі та суперфанатам фрикадельок», — підкреслив автор проєкту Шо Мацузакі.

IKEA Family — програма лояльності, яка передбачає спеціальні знижки й ексклюзивні пропозиції для постійних клієнтів мережі. У компанії підкреслюють, що свічка призначена не тільки для того, щоб наповнити будинок «заспокійливим ароматом гарячої яловичини», а й щоб нагадати про приємне відчуття, яке виникає у людей при відвідуванні залів IKEA. Компанія випустила всього 1 925 свічок — щоб отримати одну з них, клієнти повинні взяти участь у спеціальній лотереї з 6 по 22 серпня.

Раніше власні аромасвічки також представили мережі KFC і McDonald’s, надавши їм аромату фірмового соусу і бургерів. Компанія Twelve South, що займається виробництвом аксесуарів для техніки Apple, розробила свічки із запахом нових ноутбуків Mac, а бренд Гвінет Пелтроу Goop запустив у продаж свічки із запахом вагіни.

Нове та Найкраще

6 044

594

550
885
Більше матеріалів