Інтерв’ю Девіда Леттермана з Володимиром Зеленським номінували на премію «Еммі-2023»

Інтерв’ю, яке американський телеведучий Девід Леттерман записав з Володимиром Зеленським у жовтні 2022 року для Netflix, номінували як «Найкращий спешл- або нонфікшн-серіал із ведучим».

Епізод шоу Леттермана My Next Guest Needs No Introduction («Мій наступний гість не потребує представлення») за участі Володимира Зеленського вийшов на стримінгу 12 грудня 2022 року. Це інтерв’ю записали на платформі станції метро «Майдан Незалежності» у Києві, яка слугувала тоді укриттям. Леттерман спеціально приїздив до України і був на той момент однією з небагатьох зірок, які ризикнули відвідати країну.

Під час візиту ведучий також поспілкувався з українськими стендаперами, серед яких був учасник «Підпільного стендапу» Антон Тимошенко, і командою об’єднання «Київ Волонтерський».

Крім того, у цій категорії номінували фільм The Light We Carry («Світло, яке ми несемо») з Мішель Обамою та Опрою Вінфрі, тревел-шоу «Стенлі Туччі: у пошуках Італії» і «Смак нації з Падмою Лакшмі», а також United Shades Of America With W. Kamau Bell про соціальні проблеми у США.

Імена лауреатів «Еммі-2023» стануть відомими на церемонії нагородження, яка відбудеться 18 вересня у Лос-Анджелесі.

Нове та Найкраще

6 322

713

620
975
Більше матеріалів