Стартував масштабний проєкт з просування України за підтримки великих компаній і МЗС

Стартувала масштабна промокампанія України до 30-річчя її незалежності для створення позитивного іміджу країни у світі — Invest in Ukraine. Організатором кампанії стало Міністерство закордонних справ. До кінця осені на сайті BBC Global News виходитимуть матеріали та відеоролики, покликані показати міжнародному бізнесу привабливу для інвестицій Україну.

Invest in Ukraine — спільний проєкт українського уряду та вітчизняного бізнесу, без залучення державних коштів. Серед партнерів — компанії Depositphotos, Asters, Biosphere Corporation, DTEK, Sigma Software Group, Smart Holding і SoftServe.

У редакції BBC підкреслюють, що Україна стала важливим напрямком у просуванні брендів з усього світу. Видання зазначає, що 402 навчальних заклади щорічно випускають 36 тисяч потенційних співробітників технічних спеціальностей, а минулий рік став рекордним для українських стартапів: загальний венчурний та приватний капітал, вкладений у них, склав $571 мільйон.

Серед найбільш успішних українських проєктів, яким вдалося вийти на міжнародний ринок, — платформа Grammarly та освітній майданчик Preply. У BBC уточнюють, що в Україні інноваційне і вільне середовище для стартапів і це дозволяє компаніям швидко розвиватися і отримувати прибуток. Як приклад видання наводить Biosphere Corporation — провідного виробника та дистриб’ютора товарів для дому в Україні, а також Східній Європі та Центральній Азії. Компанія, заснована в 1997 році Андрієм Здесенком, працює на більш ніж 30 ринках по всьому світу і представляє такі бренди, як Freken BOK, Vortex, Smile, Novita, GoWipes, Superfresh, Bambik і багато інших.

Також у числі інноваційних компаній BBC згадує платформу Depositphotos, засновану у 2009 році Дмитром Сергєєвим. Вона стала найбільш швидкозростаючим мікростоковим агентством у світі, зв’язавши фотографів з клієнтами. «Сьогодні, хоча у нас є офіси у Нью-Йорку, Барселоні та Лімасолі, більшість наших співробітників, як і раніше, базуються в Україні», — розповідає Дмитро Сергєєв.

Depositphotos — видавець Bird in Flight і співзасновник Bird in Flight Prize.


Фото: Depositphotos

Нове та Найкраще

6 043

594

550
885
Більше матеріалів