Кевін Спейсі вперше зніметься в кіно після звинувачень у домаганнях

Лауреат «Оскара», BAFTA і «Золотого глобуса» Кевін Спейсі повернеться в кіноіндустрію після чотирирічної перерви, незважаючи на багаторазові звинувачення в сексуальних домаганнях, повідомляє The Guardian. 61-річний актор приєднався до касту італійської драми Франко Неро «Людина, яка намалювала Бога». Стрічка оповідає про незрячого художника, якого помилково підозрюють у сексуальному насильстві над дітьми. Кевін Спейсі зіграє детектива, який розслідує справу.

«Я щасливий, що Кевін погодився стати частиною мого фільму. Я вважаю його великим актором і не можу дочекатися початку зйомок», — підкреслив режисер. У картині також зніметься 84-річна британська актриса, лауреатка премії «Оскар» Ванесса Редгрейв.

У 2017 році актор Ентоні Репп звинуватив Спейсі в сексуальних домаганнях, які мали місце в 1986-му на вечірці в Лос-Анджелесі, коли Реппу було всього чотирнадцять. Обвинувачений повідомив, що не пам’ятає інциденту, але щиро просить вибачення за свою поведінку, а також зробив камінг-аут у твіттері. У світлі скандалу брат актора Рендалл Фоулер поділився з DailyMail подробицями їхнього сімейного життя і спробував пояснити вчинки Спейсі дитячою травмою, уточнивши, що їхній батько був членом американської нацистської партії, бив та ґвалтував власних дітей.

Пізніше більше двадцяти чоловіків заявили про неналежну поведінку і домагання з боку Спейсі з 1995 по 2013 рік, коли він працював у театрі «Олд Вік». Сам артист заперечував усі звинувачення, але, незважаючи на це, втратив ролі у серіалі Netflix «Картковий будинок» і проєкті Рідлі Скотта «Усі гроші світу». Після скандалу більшу частину часу Спейсі проводив у Європі, випустив кілька різдвяних роликів і брав участь у записі подкастів, але не знімався в нових проєктах.

«Не думаю, що для когось стане сюрпризом, якщо я скажу, що мій світ повністю змінився восени 2017 року. Моя робота, взаємини з багатьма людьми, авторитет в індустрії — усе це зникло за лічені години», — підкреслив Спейсі. Повідомляють, що артист не тільки з’явиться в майбутньому фільмі Франко Неро, але і стане членом журі нового кінофестивалю, який пройде в серпні в Абруццо і Молізе в Італії.

Нове та Найкраще

6 161

644

575
917
Більше матеріалів