Канадець розповів у TikTok, що залишає ключ під килимком біля будинку в надії змінити життя грабіжників

Житель Канади Алекс Байрон поділився в TikTok відео, розповівши, чому залишає під килимком біля вхідних дверей ключ і як сподівається вплинути на життя потенційних грабіжників, повідомляє Bored Panda. Ролик швидко набрав популярність на платформі: його подивилося більше 15 мільйонів людей. Алекс пояснює, що хотів надихнути користувачів TikTok своїм прикладом.

У районі Ванкувера, де живе чоловік, часто трапляються крадіжки, але замість того, щоб встановити нову охоронну систему, Алекс став залишати біля входу ключ. Приблизно кожні пів року він зникає, а отже, хтось регулярно намагається проникнути в житло. Ключ не підходить до жодної з дверей у будинку. Алекс сподівається, що в момент, коли злочинець усвідомить, що не зможе нічого вкрасти, він відчує не тільки розчарування, але і замислиться про своє життя.

На кожному з ключів унікальний номер, завдяки якому можна відчинити депозитну скриньку у банку West End Vancity у Ванкувері. Алекс заздалегідь залишив там невелику суму, яка допоможе злочинцеві почати все з нуля. «Швидше за все, ніхто так і не наважиться скористатися ключем, але найближчим часом я планую організувати нову гру, в рамках якої люди зможуть відшукати різні цінні речі», — говорить автор відео.

@everydayalex

Imagine if someone duets this ##fyp ##viral ##comedy ##MotivationMonday

♬ original sound – Alex Biron

Нове та Найкраще

6 164

647

576
921
Більше матеріалів