«Люди називали мене Гіннес»: BBС поговорило з британкою на ім’я Корона

В інтерв’ю виданню BBC британка Корона Ньютон поскаржилася, що через незвичайне ім’я їй довелося вислухати безліч жартів і навіть образ під час пандемії. 49-річна жінка розповіла, що прізвиська, пов’язані з брендами пива, переслідували її ще до того, як вона змогла купити собі свою першу пінту. «Люди називали мене Гіннес або Бадвайзер. Це мене завжди тішило, але зараз більше засмучує, особливо коли поводяться агресивно», — каже Корона.

Жінка живе в Олдемі, де один із найвищих показників зараження COVID-19 по всій Англії. Через це мешканці регіону зіткнулися з жорсткими карантинними обмеженнями. Корона пояснює, що не може спокійно забронювати столик або відкрити рахунок у банку без осудливих поглядів з боку городян. Жінці навіть почали надходити дзвінки з питанням «Це вірус?».

Корона — не найпопулярніше ім’я у Великій Британії. Згідно з національною статистикою, у 2019 році так назвали менше трьох дівчаток. «Мої батьки не могли обрати між Сарою та Кетрін і зупинилися на Короні», — згадує жінка, підкреслюючи, що до пандемії ставитися до імені з гумором було набагато простіше.

Нове та Найкраще

6 192

652

581
932
Більше матеріалів