Творці «Матриці-4» порушили карантин під час вечірки: сказали, що знімають «сцену свята»

Минулого тижня команда фільму «Матриця-4» відсвяткувала закінчення зйомок вечіркою. Щоб обійти карантинні обмеження, кіношникам довелося оформити її як знімальний день. Про це повідомляє Dazed.

Для вечірки знімальна група орендувала студію у Бранденбурзі, де нібито збиралася знімати «святкову сцену». На захід прийшло 200 чоловік, хоча карантинні правила Бранденбурга дозволяють збиратися не більше 50 людям в одному місці. Однак присутні на вечірці запевняють, що всі карантинні норми були дотримані: на вході гостям вимірювали температуру і просили їх носити маску.

Проте у бранденбурзької студії виникли проблеми через вечірку. Бюро, яке видає дозволи на подібні заходи під час пандемії, винесло її адміністрації догану і буде розслідувати інцидент.

«Матриця-4» має вийти у світовий прокат у грудні 2021-го. Деталі сюжету і підзаголовок фільму поки не розголошують. До своїх ролей повернуться Кіану Рівз (Нео) та Керрі-Енн Мосс (Трініті). У режисерське крісло знову сіла Лана Вачовські, причетна до екранізації оригінальної трилогії про боротьбу людей і машин у віртуальній реальності за контроль над Землею.


Фото: Low Ponny / EyePress / EyePress via AFP

Нове та Найкраще

6 267

692

600
958
Більше матеріалів