Американські поліцейські, перевдягнені Сантою та ельфом, запобігли викраденню автомобіля

Співробітники поліції, переодягнені Санта-Клаусом і ельфом, запобігли викраденню автомобіля в місті Ріверсайд, штат Каліфорнія, повідомляє New York Post. Вони працювали під прикриттям у рамках операції «Інтервенція Санти» щодо припинення крадіжок у магазинах на свята.

Поліцейські помітили трьох чоловіків, які намагалися викрасти білий Honda CR-V з парковки торговельного центру Canyon Springs. Одному зі зловмисників вдалося втекти з місця події, двоє інших були затримані співробітниками в різдвяних костюмах. «Коли я озирнувся, побачив, як повз мене пронісся Санта, наздоганяючи злочинця», — каже очевидець. Офіцер повалив втікача на землю. Співробітник, переодягнений ельфом, заарештував другого підозрюваного, взявши його на приціл.

Один зі злочинців-невдах пізніше був звільнений, інший — заарештований за зберігання заборонених речовин та опір при арешті. Особу підозрюваного, якому вдалося втекти, встановили, його розшукують за крадіжку автомобіля. Офіцери в образі Санти і ельфа також допомогли заарештувати трьох магазинних злодіїв — один із них вкрав Lego на $1 000.

Нове та Найкраще

6 268

693

600
958
Більше матеріалів