ПРОМО

Vodafone назвав переможця конкурсу для художників, дизайнерів і фотографів

Vodafone Україна провів конкурс для художників, дизайнерів і фотографів — «Відчуй швидкість від Vodafone». Учасникам потрібно було візуалізувати швидкість мобільного інтернету: вони могли створювати колажі, ілюстрації, картини, графіті чи фотографії. Головним завданням було передати відчуття швидкості так, щоб це вразило журі й аудиторію. Роботи, які пройшли конкурсний відбір, були опубліковані на сторінці Vodafone Україна в інстаграмі.

Переможцем конкурсу стала робота Андрія Фурсенка «Швидкість змін». Він буде нагороджений сертифікатом на навчання в Київській Академії Медіа Мистецтв на суму 30 тисяч гривень. Друге місце посіла робота «Кліп» Оксани Мархевки, а третє — робота Анни Данилейко. Вони отримають грошові виплати по 20 тисяч гривень.

Робота Андрія Фурсенка «Швидкість змін»

Роботи митців оцінювали засновник 5.films та Format bureau Кирило Сулига, Chief Creative Officer McCANN Kyiv Євгеній Камінський, засновник і креативний директор [isdgroup] Віктор Шкурба, копірайтерка Стаська Падалка, старший бренд-менеджер Vodafone Україна Ігор Петров. Головного переможця назвало журі, а тих, хто посів друге і третє місце, визначили за допомогою лайків. «Робота Андрія Фурсенка хоч і проста, та вона задає ритм, занурює в це відчуття швидкості. Його фото — одне з найбільш завершених», — каже Кирило Сулига про світлину, що перемогла у конкурсі.

Усього роботи учасників побачило близько 174 тисяч людей. Запропоновані варіанти отримали понад 13 тисяч лайків та 853 коментарі.

Презентація робіт переможців

Нове та Найкраще

6 200

652

582
934
Більше матеріалів