Фотограф подав до суду на Гіларі Дафф: актриса звинувачувала чоловіка в переслідуванні дітей

Фотограф Дерріл Вілкінс подав позов до актриси і співачки Гіларі Дафф за наклеп та нанесення шкоди його репутації, повідомляє Daily Mail. Раніше Дафф публічно звинуватила Вілкінса в переслідуванні неповнолітніх через те, що чоловік фотографував футбольний матч, в якому брав участь семирічний син актриси.

У лютому 2020 року Дафф виклала на своїй інстаграм-сторінці відеозапис словесної перепалки з Вілкінсом. Актриса вимагала, щоб чоловік перестав знімати дітей, які грають у футбол. Вілкінс, у свою чергу, пояснив, що просто практикується в фотографії і закон дозволяє йому робити знімки у громадському місці. Він також запропонував Дафф показати своє посвідчення особи. Актриса виклала відео з коментарем: «Папараці фотографує дітей. Іди практикуйся у своїй фотографії на дорослих! Слимак! Закони треба міняти! Це переслідування неповнолітніх! Огидно!» Відео швидко стало вірусним — наразі його подивилися більше двох мільйонів користувачів.

Вілкінс також подав до суду на телеведучу Венді Вільямс, телевізійну мережу Fox Broadcasting Company і Talk WWW Production. Вільямс під час одного з ток-шоу транслювала кадри з відео Дафф і встала на бік актриси. Телеведуча також пожартувала, що Гіларі варто було дати чоловікові хабар. Вілкінс звинувачує відповідачів у наклепі, злому намірі й утисках. Фотограф вимагає відшкодування збитку. Позовна заява була подана до Верховного суду Лос-Анджелеса 19 лютого. Перше слухання у справі призначено на 30 червня.

У 2018 році Дафф розповіла на своїй інстаграм-сторінці, як її нібито переслідував фотограф. За словами актриси, чоловік йшов за нею від стадіону, де грав її син, до будинку її сестри. Згідно з законодавством США, будь-хто має право фотографувати в публічному місці. Виняток становлять випадки переслідування.


Фото: Depositphotos

Нове та Найкраще

6 200

652

582
934
Більше матеріалів