Кліп Тані Муїньо, в якому Lil Nas X спокушає диявола, номінований на премію MTV

Кліп Lil Nas X на пісню Montero, зрежисований українкою Танею Муїньо, отримав п’ять номінацій на премію MTV Video Music Awards. У тому числі — в категорії «Найраща режисура». Дія відео розгортається на планеті Монтеро, а потім переноситься в пекло, де Lil Nas Х спокушає диявола, скручує йому в’язи і надягає на себе роги. У квітні сингл очолив чарти у США.

Кліп Тані Муїньо також потрапив у номінацію «Найкраще відео з соціальним підтекстом». У цій категорії також представлені ролики Your Power Біллі Айліш, Dancing With The Devil Демі Ловато, Fight For You гурту H.E.R., Worldwide Beautiful Кейна Брауна та Entrepreneur Фарелла Вільямса ft. Jay-Z.

За звання найкращих виконавців на MTV Video Music Awards цього року змагаються Doja Cat, Олівія Родріго, Аріана Гранде, Тейлор Свіфт, Джастін Бібер і Megan Thee Stallion. Крім Montero у номінації «Найкраще відео» представлені кліпи Cardi B ft. Megan Thee Stallion на пісню WAP, DJ Khaled ft. Drake на пісню Popstar, Doja Cat ft. SZA на пісню Kiss Me More, The Weeknd на пісню Save Your Tears, а також відео Еда Ширана на композицію Bad Habits. Церемонія нагородження пройде 12 вересня.

MTV Video Music Awards — щорічна музична премія, заснована телеканалом MTV у 1984-му. Найбільше нагород в історії премії — 24 — отримала Бейонсе.

Нове та Найкраще

6 044

594

550
885
Більше матеріалів