Фотограф створив зображення, присвячене жертвам ковіду у США. Воно складається з 5 тисяч знімків

Журнал National Geographic опублікував зображення із понад 670 тисячами білих прапорів — вони символізують кількість померлих від коронавірусу американців. Робота, створена американським фотографом Стівеном Вілксом, складається з 4 882 знімків. Вони були зроблені протягом двох діб.

Вілкс відомий фотографіями в техніці «З дня у ніч» — коли знімки створюються під фіксованим кутом протягом певного періоду. Його остання робота знята на виставці In America: Remember, яка у вересні відкрилася на Національній алеї у Вашингтоні.

Фотограф працював 18 і 19 вересня, зрання до пізньої ночі. Вілкс провів 30 годин у спеціальному ліфті на висоті 14 метрів, щоб отримати бажаний кут огляду. «Я намагався вловити епічний масштаб, який практично неможливо усвідомити», — пояснив автор. Він додав, що хотів вселити у глядачів надію на те, що людство впорається з цією трагедією.

Станом на 30 вересня, у США від коронавірусу померли понад 716 тисяч осіб. У всьому світі кількість жертв становить понад 4,7 мільйона людей.

Нове та Найкраще

6 043

594

550
885
Більше матеріалів