В Англії 60 людей провели три дні у пабі, який замело снігом

У результаті шторму «Арвен», що обрушився на Велику Британію, десятки людей були змушені провести три дні в найвищому пабі країни Tan Hill Inn, який замело снігом. Про це повідомляє BBC.

У п’ятницю, 26 листопада, близько 60 осіб зібралося в Tan Hill Inn на триб’ют-концерт гурту Oasis. Паб знаходиться на висоті 528 метрів у районі Йоркшир-Дейлс. Через сильний снігопад та пошкодження лінії електромереж уздовж доріг відвідувачі не змогли поїхати з закладу та були змушені заночувати у ньому.

Уранці суботи паб виявився засипаний метровим шаром снігу. Рятувальники порадили людям залишитися у Tan Hill Inn до покращення погодних умов. У лаунж-зоні розбили імпровізований табір для гостей, яких розважали настільними іграми, вікторинами й караоке. Також для них виступав кавер-гурт Noasis.

Менеджерка закладу Нікола Таунсенд розповіла, що за час перебування в пабі відвідувачі потоваришували один з одним, а дехто навіть не хотів їхати. Вона додала, що одному гостю знадобилася медична допомога — його евакуювали гірські рятувальники.

Унаслідок шторму «Арвен» десятки тисяч людей на півночі Англії залишилися без електрики. Через сильний вітер і снігопад виникли перебої в роботі транспорту: багато шляхів виявилися заблокованими, кілька поїздів було скасовано.

Нове та Найкраще

6 159

644

575
916
Більше матеріалів