ПРОМО

Vodafone оголосив конкурс для художників. Переможець отримає сертифікат на навчання в КАМА

Vodafone Україна розпочав конкурс для художників, дизайнерів і фотографів — переможець буде нагороджений сертифікатом на навчання в Київській Академії Медіа Мистецтв на суму 30 тисяч гривень. Автори, які посядуть друге і третє місця, отримають грошові виплати по 20 тисяч гривень.

Учасникам потрібно візуалізувати швидкість мобільного інтернету: можна створювати колажі, ілюстрації, картини, графіті чи фотографії. Головне — передати відчуття швидкості так, щоб це вразило журі та аудиторію.

Роботи митців оцінюватимуть засновник 5.films та Format bureau Кирило Сулига, Chief Creative Officer McCANN Kyiv Євгеній Камінський, засновник і креативний директор [isdgroup] Віктор Шкурба, копірайтерка Стаська Падалка, старший бренд-менеджер Vodafone Україна Ігор Петров. Прийом робіт триватиме до 16 грудня. Журі оголосить імена переможців 24 грудня.

Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно заповнити анкету та надіслати свою роботу на пошту konkurs@vodafone.ua. У листі вкажіть ім’я, номер телефону, посилання на соцмережі, додайте опис роботи та її саму. Розмір роботи має бути не менше ніж 1 000 на 1 000 пікселів. Приймаються формати psd, ai, jpg, png або mp4. При створенні повинен бути використаний червоний колір Vodafone. Усі роботи, що пройшли конкурсний відбір, з’являться на сторінці Vodafone Україна в інстаграмі. Деталі конкурсу — на сайті.

Нове та Найкраще

6 202

659

583
940
Більше матеріалів