У Канаді через аномальну спеку зупинили зйомки серіалу «Крізь сніг»

Зйомки четвертого сезону фантастичного телесеріалу «Крізь сніг» (Snowpiercer), які проходять у Канаді, вирішили призупинити через аномально високу температуру на знімальному майданчику. Про це повідомляє IndieWire.

Серіал знімають у канадській провінції Британська Колумбія, де температура повітря сягнула понад 30 градусів. Кілька акторів і членів знімальної групи зазнали теплового виснаження. Загалом чотирнадцять людей були доставлені в місцеву лікарню. З міркувань безпеки виробництво було призупинено, його планують продовжити цього тижня.

Читайте також: Причина аномальної спеки в Канаді — «тепловий купол». Він виникає раз на кілька тисяч років, але в майбутньому буде частіше

Через особливості сюжету актори мають носити зимовий одяг, що стало однією з причин теплового виснаження. Водночас на майданчику є охолоджувальні намети, а медичний персонал попросив членів знімальної групи повідомляти про випадки перегріву під час зйомок.

«Крізь сніг» є телеадаптацією однойменного фільму південнокорейського режисера Пона Чжун Хо 2013 року та французького графічного роману Le Transperceneige. Дія серіалу відбувається у постапокаліптичному світі льодовикового періоду. Люди, які вижили, перебувають у потязі з вічним двигуном — він постійно рухається навколо Землі. Шоу порушує теми класової боротьби, соціальної несправедливості та зміни клімату. Авторами серіалу є Джош Фрідман і Грем Менсон, головні ролі виконують Дженніфер Конеллі та Девід Діггз. Четвертий сезон стане завершальним.

Нове та Найкраще

6 200

658

583
938
Більше матеріалів