Померла акторка Чарлбі Дін, яка зіграла головну роль у фільмі «Трикутник смутку»

Південноафриканська акторка і модель Чарлбі Дін померла 29 серпня у лікарні Нью-Йорка від раптової хвороби у віці 32 років. Про це повідомляє Variety.

Чарлбі Дін знімалася у кіно з 2010 року. Останньою і найбільш помітною її роботою стала участь у фільмі Рубена Естлунда «Трикутник смутку». Ця картина у травні отримала «Золоту пальмову гілку» на Каннському кінофестивалі. У ній Дін зіграла модель на ім’я Яя, яку запрошують у круїз для заможних людей. Мандрівка проходить зовсім не так, як планували герої: вони змушені будувати нове суспільство на безлюдному острові. Картина вийде у жовтні цього року.

Дін народилася і виросла у Кейптауні. Ще у дитинстві стала моделлю, неодноразово потрапляла на обкладинки південноафриканських видань про моду. За свою кінокар’єру вона знялася у десяти проєктах, зокрема у серіалах «Елементарно» і «Чорна Блискавка», фільмах «Криваві води», «Не спи» та «Інтерв’ю з Богом».

У 2008 році акторка пережила автомобільну аварію, внаслідок якої сильно постраждала. Дін була заручена з моделлю Люком Волкером.

Нове та Найкраще

6 221

670

588
946
Більше матеріалів