Лондонська студія безкоштовно видаляє тату з Каньє Вестом

Лондонська студія NAAMA пропонує клієнтам безкоштовне лазерне видалення татуювань із Каньє Вестом на тлі антисемітських заяв репера. Про це пише CNN.

Студія запустила акцію 15 листопада, коли скандал навколо репера був у розпалі. Відтоді пропозицією скористалися троє людей, ще понад десять осіб записалися на консультацію. «Ми хотіли допомогти тим, хто соромиться своїх татуювань, навіяних Каньє Вестом, і пропонуємо безкоштовне розв’язання цього питання для всіх британських шанувальників», — кажуть у NAAMA.

Ініціатива проходить у межах проєкту «Другі шанси», коли студія безкоштовно видаляє зображення із символами ненависті тощо. Зазвичай вартість такої процедури становить близько 2 тисяч фунтів стерлінгів, залежно від розміру малюнка і кількості сеансів.

У жовтні Каньє Вест поширював антисемітські теорії змови в соцмережах, а під час Паризького тижня моди вдягнув футболку з написом White Lives Matter. Після цього низка великих брендів, серед яких Adidas, Balenciaga та Gap, розірвали співпрацю з репером. Минулого тижня Вест заявив у інтерв’ю про свої симпатії до Гітлера й Путіна. Згодом його акаунт заблокували у твіттері.

Нове та Найкраще

6 043

594

550
885
Більше матеріалів