Netflix вставив старе фото у тизер серіалу «Гаррі і Меган». Знімок зробили на прем’єрі «Гаррі Поттера»

У тизері документального серіалу «Гаррі і Меган» від Netflix використали стару фотографію з папараці 2011 року. Кадр був зроблений у Лондоні на прем’єрі чергового фільму про Гаррі Поттера і не має відношення до героїв серіалу, пише Daily Mail.

На зображенні видно велику кількість фотографів, які нібито намагаються зробити знімки герцога та герцогині Сассекських. Проте насправді папараці були поряд із червоною доріжкою на прем’єрі фільму «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2» в центрі Лондона. Показ відвідали Джоан Роулінг, Деніел Редкліфф і Емма Вотсон, однак членів королівської сім’ї там не було. Захід відбувся у липні 2011-го — за п’ять років до знайомства принца Гаррі та Меган Маркл. На британському сайті стокових зображень Alamy це фото з’являється першим у результатах пошуку слова paparazzi.

Кадр із папараці у тизері супроводжує цитата принца Гаррі: «Я мусив зробити все можливе, щоб захистити свою сім’ю». Біографка королівської родини Інгрід Сьюард вважає, що Netflix був необережним, оскільки підроблене фото послаблює точку зору героя.

1 грудня Netflix показав тизер серіалу «Гаррі і Меган». У шести епізодах автори обіцяють розповісти історію кохання пари та відносин герцога й герцогині Сассекських із медіа. Режисеркою проєкту стала Ліз Гарбус, прем’єра відбудеться 8 грудня.

Нове та Найкраще

6 043

594

550
885
Більше матеріалів