Зі співавтора «Ріка і Морті» зняли обвинувачення у домашньому насильстві

Прокуратура в Каліфорнії зняла всі обвинувачення з американського мультиплікатора, режисера й актора озвучування Джастіна Ройланда. Справу закрили через брак доказів. У 2020 році колишня дівчина звинуватила Ройланда в домашньому насильстві, але про це стало відомо лише в січні 2023-го.

Після розголосу дистрибутори «Ріка і Морті» повідомили, що припинили співпрацю з актором, який озвучував обох головних героїв — божевільного вченого Ріка Санчеза та його онука Морті Сміта. Згідно з інформацією New York Times, шоу не планує поновити співпрацю із Ройландом.

22 березня актор у твіттері заявив, що завжди знав про неправдивість звинувачень і радіє закриттю справи. Але він усе ще «перебуває в потрясінні від брехні й розчарований у швидких судженнях людей». Зараз Ройланд прагне зосередитися на відновленні свого імені та творчості.

Джастін Ройланд найбільш відомий як співавтор мультсеріалу «Рік і Морті». Крім того, він є засновником анімаційної студії Justin Roiland’s Solo Vanity Card Productions! і студії відеоігор Squanch Games, з якої також звільнився.


Зображення на обкладинці: Кадр із мультсеріалу «Рік і Морті». Adult Swim / Everett Collection

Нове та Найкраще

6 200

652

582
934
Більше матеріалів