Фільм із Джонні Деппом відкриє Каннський кінофестиваль

Французька історична драма «Фаворитка» відкриє 76-й Каннський кінофестиваль. Прем’єра фільму із Джонні Деппом у головній ролі відбудеться 16 травня, повідомили на сайті фестивалю.

У центрі сюжету картини-відкриття — стосунки французького короля Людовіка XV (Джонні Депп) із фавориткою Жанною Дюбаррі. Фільм знятий режисеркою Майвенн ле Беско («Полісс», «Мій король»), вона ж зіграла роль фаворитки. Також ролі у стрічці виконали Луї Гаррель, П’єр Рішар, Ноемі Львовскі й Паскаль Греггорі. Зйомки проходили у Версалі та інших районах Парижа. Фільм вийде у французьких кінотеатрах одночасно з прем’єрою у Каннах.

Це буде перша роль Деппа з 2020-го — він не з’являвся в кіно протягом трьох років через звинувачення в домашньому насильстві з боку колишньої дружини Ембер Герд. Актор виграв суд минулого літа і невдовзі почав зйомки у «Фаворитці».

76-й Каннський кінофестиваль відбудеться з 16 по 27 травня. Серед інших його прем’єр — кримінальна драма Мартіна Скорсезе «Вбивці місячної квітки» з Робертом де Ніро й Леонардо Ді Капріо та стрічка «Індіана Джонс і реліквія долі» з Гаррісоном Фордом.

Нове та Найкраще

6 726

856

722
1 118
Більше матеріалів