Аль Пачіно зіграє в новому фільмі Джонні Деппа про художника Модільяні

Американський актор Аль Пачіно погодився на роль у байопіку про художника Амедео Модільяні — стрічка стане другим фільмом Джонні Деппа в якості режисера. Про це повідомляє The Guardian.

Драматична картина під назвою «Моді» буде створена за мотивами п’єси Денніса Макінтайра. Дія відбуватиметься у Парижі 1916 року. Головну роль отримав італійський актор Ріккардо Скамарчіо («Тінь Караваджо»). Аль Пачіно зіграє колекціонера творів мистецтва Моріса Ганната, а француз П’єр Ніні («Ів Сен Лоран») — художника Моріса Утрілло.

Зйомки «Моді» мають розпочати цієї осені в Будапешті. Це буде перша режисерська робота Джонні Деппа за понад чверть століття. У 1997-му він зняв неовестерн «Хоробрий», де зіграв разом із Марлоном Брандо. Прем’єра відбулася на Каннському кінофестивалі — стрічка отримала в основному негативні відгуки. Цього року фільм «Фаворитка» із Деппом відкриє Каннський кінофестиваль.

Амедео Модільяні народився у 1884 році в Італії. На початку XX століття переїхав до Парижа, де написав свої найвідоміші картини. Митець помер від туберкульозу у віці 35 років. У 2015-му його роботу «Лежача оголена» продали на аукціоні за $170 мільйонів.

Нове та Найкраще

6 043

594

550
885
Більше матеріалів