В Україні запустили платформу про сексуальне життя для воїнів із пораненнями

Організація Veteran Hub запустила освітню платформу Resex — вона присвячена поверненню військових до сексуального життя після поранення.

На сайті у вільному доступі розміщені два посібники для чоловіків та жінок, які допомагають налагодити стосунки з тілом і перетворити травми на новий сексуальний досвід. Також платформа пропонує низку тематичних статей: про секс-іграшки, мастурбацію, медикаменти для підвищення лібідо, прийняття себе після поранення тощо.

У промокампанії з гаслом «Ти, головне, любись» взяли участь військовий ЗСУ Юрій Здор, ветеран ВМС України Гліб Стрижко та ветеран добровольчого батальйону Родіон Тристан.

«Ми впевнені, що секс — це задоволення для всіх, без жодних меж, кордонів, упереджень. Секс людини з пораненням або ампутацією може бути таким же чуттєвим, пристрасним, насиченим, різноманітним, як і будь-який інший», — зазначає команда проєкту.

За даними Міністерства охорони здоров’я, від початку повномасштабного вторгнення статус людини з інвалідністю отримав 2 041 військовий.

Нове та Найкраще

6 726

856

722
1 118
Більше матеріалів