Помер Ангус Клауд, який зіграв харизматичного наркодилера у серіалі «Ейфорія». Йому було 25

25-річний американський актор Ангус Клауд, найбільш відомий за роллю наркодилера Феско у серіалі «Ейфорія», помер у своєму будинку в Окленді, штат Каліфорнія. Причини смерті наразі невідомі, поліція проводить розслідування, пише Variety.

Ангус Клауд народився у 1998 році. Навчався в Оклендській школі мистецтв, потім створював декорації та працював над освітленням і звуком для її театрального відділу.

У 2018-му Клауда, який тоді працював офіціантом у Нью-Йорку, помітила кастинг-директорка «Ейфорії» Дженніфер Вендітті. Хоча до того Ангус ніде не знімався, друг переконав його піти на кастинг. «Спочатку я думав, що мене помітили, тому що я виглядаю як майбутня зірка. Але потім зрозумів: ні, це тому, що я виглядаю як торговець наркотиками», — згадував актор.

В «Ейфорії» Клауд швидко став улюбленцем фанів, переконавши авторів шоу залишити його персонажа Феско на другий сезон. Після успіху серіалу він з’явився у фільмах «Північний Голлівуд» і «Лінія», а також знявся в кількох музичних кліпах. Крім того, актор зіграв у трилері Дена Брауна «Твій щасливий день» та безіменному проєкті Universal Pictures, які поки не вийшли. Завдяки яскравій зовнішності Клауда запрошували на зйомки як модні журнали, так і бренди, наприклад AMIRI.

Одне з музичних відео, у якому знявся Клауд

Родина актора каже, що Ангус важко переживав утрату батька, якого поховали минулого тижня. «Єдина втіха, що в нас є, — це знати, що Ангус тепер возз’єднався зі своїм батьком, який був його найкращим другом, — повідомили рідні Клауда. — Ангус відкрито говорив про своє психічне здоров’я, і ми сподіваємося, що його смерть стане нагадуванням іншим, що вони не самотні й не повинні мовчки боротися з цим».

Видання TMZ наводить запис дзвінка матері Клауда у службу 911. У ньому жінка говорить про «можливе передозування» та додає, що знайшла сина вже без пульсу. За словами близького до родини актора джерела, після повернення з похорону батька в Ірландії він серйозно замислювався про суїцид.

Нове та Найкраще

6 320

712

619
975
Більше матеріалів