На Airbnb з’явилася лісова хатина Шрека

На платформі оренди житла Airbnb виставили лісовий будинок Шрека — персонажа однойменної франшизи від студії Dreamworks. Оселю можна буде орендувати безкоштовно на дві ночі з 27 до 29 жовтня.

Домівка Шрека розташована серед пагорбів Шотландського нагір’я. Хатина призначена для трьох гостей, з собою можна взяти дитину від 5 років.

«Це ідеальне місце для розваг, — каже Осел, який є орендодавцем. — Знаєте, що мені тут подобається? Усе. Зарослий ландшафт, скромні інтер’єри, гарні валуни, оце от все. Не можу дочекатися, коли гості самі відчують цей брудний шматочок раю».

В описі житла сказано, що гості зможуть насолодитися атмосферою при свічках із вушної сірки, посидіти біля вогнища вночі, скуштувати десерт парфе та свіжі вафлі зранку, а також усамітнитися у вбиральні Шрека, розташованій у 20 метрах від хатини.

Бронювання відкриють 13 жовтня, лишати заявки можна тут. Обрані гості отримають запрошення, але мають самостійно сплатити подорож до Шотландії.

Раніше на Airbnb виставляли будинок Барбі, особняк із фільму «Сам удома», квартиру Керрі Бредшоу з серіалу «Секс і місто» тощо.

Нове та Найкраще

6 232

673

593
947
Більше матеріалів