Американські вечірні шоу повернулися до ефіру після п’ятимісячної перерви

У понеділок, 2 жовтня, до телеефіру у США повернулися популярні комедійні програми — «Пізнє шоу зі Стівеном Колбером», «Вечірнє шоу з Джиммі Феллоном», «Джиммі Кіммел наживо!» та «Вечір із Сетом Маєрсом». Про це повідомляє Variety.

Виробництво цих телепродуктів, а також низки фільмів і серіалів було призупинено у травні через початок страйку сценаристів, який тривав п’ять місяців і завершився минулого тижня. Саме вечірні шоу першими повернулися до ефіру.

У своїх вступних монологах ведучі висловили вдячність за те, що знову працюють, і поділилися деякими новинами, які сталися за час їхньої відсутності. Багато жартів були пов’язані з експрезидентом США Дональдом Трампом.

«Ми пропустили так багато хорошого, — сказав Джиммі Кіммел. — Дональда Трампа заарештовували чотири рази, поки ми страйкували: один раз за секретні документи, один раз за втручання у вибори, один раз за штурм Капітолію і ще один раз нібито за стрілянину в Тупака».

минулого тижня у США заарештували підозрюваного у вбивстві репера Тупака Шакура

А ось автори «Пізнього шоу зі Стівеном Колбером» представили ведучого як капітана, який після п’яти місяців у морі повертається на берег, аби нарешті знову вести свою програму.

«Завдяки пікетам мої сценаристи отримали свіже повітря і сонце, — пожартував Колбер. — Але тепер вони повернулися у свої жартівливі нори і роблять те, що вміють найкраще, — наповнюють екран мого суфлера приколами».

Прокоментував закінчення страйку і Джиммі Феллон: «Радий, що сценаристи отримали справедливу угоду. Але лише вони могли витратити усе літо намагаючись повернутися в офіс».

Серед гостей вечірніх шоу у понеділок були актори Меттью Макконахі, Джон Маєр та Арнольд Шварценеггер, музикант Джейсон Ісбелл і астрофізик Ніл Деграсс Тайсон.

Під час пов’язаної зі страйком перерви Джиммі Кіммел, Стівен Колбер, Джиммі Феллон, Сет Мейерс і Джон Олівер разом створили подкаст під назвою Strike Force Five. Виручені від нього кошти вони пожертвували своїм непрацюючим співробітникам.

Нове та Найкраще

6 232

673

593
947
Більше матеріалів