Фотографа Олександра Ктиторчука затримали за підозрою в розбещенні неповнолітніх

У середу, 25 листопада, київські правоохоронці затримали фотографа, підозрюваного в розбещенні неповнолітніх дівчат. За даними ЗМІ, затриманим виявився Олександр Ктиторчук, відомий завдяки зйомкам у жанрі ню. Поліція встановила, що чоловік здійснював розпусні дії стосовно 15- і 17-річних дівчат у мікроавтобусі своєї цивільної дружини, а також в орендованій квартирі.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів, що затриманий знімав статеві акти з неповнолітніми на відео і зберігав ролики на комп’ютері. Було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу України «Розбещення неповнолітніх». Якщо в ході експертизи підтвердиться, що фотограф створював порнографію за участю дітей, справу можуть перекваліфікувати.

56-річний Олександр Ктиторчук викладає в Київській школі фотографії, а також веде власні фотокурси. «Фотоапарат — це доступ до жінки. Коли я тільки почав фотографувати, хотів двох речей: заробити грошей і займатися сексом. Уже тоді я розумів, що чоловікові з фотоапаратом вирішити ці завдання простіше», — сказав Ктиторчук в інтерв’ю «Фактам» у 2012 році.

Нове та Найкраще

6 200

655

583
937
Більше матеріалів