Художники Тайо Онорато й Ніко Кребс візьмуть участь у портфоліо-ревю Bird in Flight Prize ‘21

Художники зі Швейцарії Тайо Онорато та Ніко Кребс дадуть коментарі до серій деяких учасників фотоконкурсу Bird in Flight Prize ‘21 у рамках портфоліо-ревю. Митці працюють у жанрі фотографії, кіно та інсталяції, один із найвідоміших їхніх проєктів — будівництво «живого» водоспаду. У своїх фотографічних серіях, зроблених під час поїздок США і Середньою Азією, Онорато та Кребс досліджують, як образ місця у популярній культурі змінює наше уявлення про нього.

Роботи художників виставлялися у галереях та музеях Європи і США: філії MoMA у Нью-Йорку, музеї фотографії Foam в Амстердамі, Центрі сучасного мистецтва KINDL у Берліні, галереї Кунстхалле Майнца та інших. Портфоліо-ревю, в якому візьмуть участь Онорато і Кребс, пройде за підтримки Посольства Швейцарії в Україні.

Надіслати проєкт на конкурс Bird in Flight Prize ‘21 можна до 10 жовтня, перейшовши за посиланням.

Подаючи заявку, кожен конкурсант обирає трьох членів журі, до яких хотів би потрапити на портфоліо-ревю. Цього року окрім Тайо Онорато й Ніко Кребса це старша кураторка галереї The Photographers’ Gallery Карен Маккуейд, фотограф і співзасновник об’єднання Riverboom Паоло Вудс, переможниця Bird in Flight Prize ‘20 Паола Хіменез Кіспе, український фотограф Валентин Бо, співзасновниця фестивалю Photo Kathmandu Наянтара Гурунг Якшапаті та членка агентства Magnum Нюша Таваколян.

Один член журі може прокоментувати проєкти не більш як десяти учасників конкурсу. Авторів, чиї серії розглянуть куратори та фотографи, визначить відбіркова комісія Bird in Flight Prize ‘21. Вартість заявки на портфоліо-ревю — €10. Зустрічі з членами журі й Тайо Онорато та Ніко Кребсом проходитимуть віч-на-віч в онлайн-режимі і триватимуть до пів години.

Нове та Найкраще

6 204

659

583
940
Більше матеріалів