Блогер кіт Степан зібрав $10 тисяч для допомоги тваринам в Україні

Харківський кіт Степан, у якого в інстаграмі 1,2 мільйона підписників, зібрав $10 тисяч пожертв для допомоги українським тваринам. Про це повідомила хазяйка кота, яка веде блог від його імені.

Зібрані кошти передадуть на потреби п’яти організацій, серед яких благодійний фонд Happy Paw, рух за права тварин UAnimals, зоопарк «12 місяців», благодійне об’єднання «Плюшка» та Миколаївський зоопарк. Пожертви підуть на закупівлю продуктів й корму для тварин, а також їхнє транспортування з небезпечних місць. Проєкт був реалізований за підтримки Всесвітньої асоціації блогерів та інфлюенсерів і Zagoriy Foundation.

16 березня в інстаграмі найпопулярнішого кота України з’явився допис, в якому авторка блогу і хазяйка Степана повідомила, що виїхала за кордон і зараз перебуває у Монако зі своїм улюбленцем.

Читайте також: «Не заводьте більше тварин, ви на них не заслуговуєте»‎: Як волонтери рятують домашніх улюбленців під час війни

Жінка розповіла, що в будинки, розташовані в харківському районі Салтівка, постійно влучали снаряди, а на восьмий день війни постраждав і їхній дім. Дві ночі вони провели в підвалі, тиждень були без світла, а після цього змогли безпечно виїхати з міста завдяки волонтерам. Спочатку Степана перевезли потягом до Львова, а потім, після дев’яти годин очікування в черзі, він перетнув кордон із Польщею.

Нове та Найкраще

6 237

677

594
948
Більше матеріалів