Кіану Рівз з’явиться в екранізації книги про першого серійного вбивцю у США

Канадський актор Кіану Рівз зіграє головну роль у серіалі «Диявол у білому місті» (The Devil in the White City), що вийде на стримінговій платформі Hulu. Проєкт спродюсують Леонардо Ді Капріо та Мартін Скорсезе, пише IndieWire.

«Диявол у білому місті» — це екранізація однойменного нонфікшн-бестселеру, написаного американським журналістом Еріком Ларсоном у 2003 році. Книга розповідає про Всесвітню виставку 1893-го в Чикаго з точки зору її ініціаторів — архітекторів Деніела Бернхема і Фредеріка Олмстеда, а також про першого зареєстрованого серійного вбивцю сучасності Генрі Голмса, який у той час діяв у місті. Він відомий своїми злочинами у так званому «замку вбивств» — будівлі готелю, побудованого до виставки.

Кіану Рівз зіграє у серіалі Деніела Бернхема, виконавець ролі Голмса поки невідомий. Сценаристом виступить Сем Шоу («Касл-Рок»), режисером — Тодд Філд («У спальні», «Як малі діти»).

Права на екранізацію книги Леонардо Ді Капріо придбав ще у 2010 році, спочатку він задумував проєкт як повнометражний фільм. Через труднощі розробки виробництво кілька разів переносили, а у 2019-му формат вирішили змінити на серіал.


Фото: Wikimedia Commons

Нове та Найкраще

6 196

652

582
934
Більше матеріалів