Ілон Маск розблокував себе у користувачів твіттера, які забанили його раніше

Новий власник Twitter Ілон Маск розблокував свій акаунт у тисяч користувачів, які раніше закрили для себе можливість бачити його публікації. Повідомлення про це почали з’являтися останнім часом у соцмережі, помітило видання We Got This Covered.

Деякі користувачі пишуть, що пости Маска знову є в їхній стрічці навіть після повторного блокування його акаунту. «Ілон Маск розблокував себе на моєму обліковому записі. Наскільки я розумію, у всіх так? Він змусив усіх його розблокувати? Ця людина безглузда», — написав користувач Dagonmar.

Після придбання соцмережі за $44 мільярди Маск розпустив раду директорів компанії та очолив її. Він планує низку реформ, які включають зміни у верифікації облікових записів, а також скорочення робочих місць. Мільярдер, у якого 115 мільйонів фоловерів, змінив дані власного профілю, позначивши свій статус як «оператор гарячої лінії зі скарг у Twitter».

Цього тижня Маск заявив, що Twitter блокуватиме облікові записи, які імітують його акаунт та не позначені як пародійні. Одним із перших соцмережа заблокувала акаунт комікеси Кеті Гріффін.

Нове та Найкраще

6 320

712

619
975
Більше матеріалів