Артколектив MSCHF відкрив виставку у Нью-Йорку. Серед експонатів — холодильник із аналогом ЛСД

Американський дизайнерський колектив MSCHF відкрив виставку своїх робіт у нью-йоркській галереї Perrotin. Експозиція під назвою No More Tears I’m Lovin’ It («Ніяких сліз, я це люблю») має на меті показати різноманітність продукції MSCHF, яка варіюється від концептуального мистецтва до дизайнерських об’єктів і відеоігор, пише Dezeen.

Читайте також: Витівка вдалася: Як колектив MSCHF змінює наші уявлення про дизайн

Простір виставки побудований у форматі торговельного центру з різними зонами. Серед представлених робіт — «хвилясті черевики», холодильник із напоями на основі ЛСД, колекція мечів, механічна рука, що записує розмови навколо, мобільні телефони з номерами знаменитостей і відеогра «Симулятор крісла». Крім того, організатори виставили скульптури, фотографії та розрізаний на частини принт художника Дем’єна Герста, який колектив придбав, щоб перепродати.

Для MSCHF це перша виставка, раніше вони демонстрували свої роботи лише онлайн. «У певному сенсі показ мистецтва у галереї виникає з того самого імпульсу: це ще одна сфера, де ми можемо грати», — кажуть дизайнери. Автори додають, що хоча специфічний гумор є основою проєкту MSCHF, вони не вважають свою творчість пранком чи розіграшем. «Ми маємо справу з абсурдом і смішною інтенсифікацією сьогодення», — підкреслює колектив.

Нове та Найкраще

6 320

712

619
975
Більше матеріалів