Причиною смерті актора Ангуса Клауда стало наркотичне передозування

Офіційною причиною смерті американського актора Ангуса Клауда, найбільш відомого за роллю наркодилера у серіалі «Ейфорія», стало випадкове передозування наркотиків. Про це повідомляє Variety з посиланням на офіс коронера округу Аламеда.

Ангус Клауд помер 31 липня у своєму будинку в Окленді, штат Каліфорнія. Розслідування з’ясувало, що смерть 25-річного актора спричинило «гостре отруєння внаслідок комбінованої дії метамфетаміну, кокаїну, фентанілу та бензодіазепінів».

Рідні актора розповіли, що Ангус важко переживав утрату батька, якого поховали в Ірландії в липні. Після повернення з похорону він нібито серйозно замислювався про суїцид. У день смерті Клауда видання TMZ оприлюднило запис дзвінка його матері у службу 911: у ньому жінка казала про «можливе передозування».

У 2018-му Клауд працював офіціантом у Нью-Йорку, коли його помітила кастинг-директорка «Ейфорії». Хоча до того Ангус не мав досвіду зйомок, друг переконав його піти на кастинг. «Спочатку я думав, що мене помітили, тому що я виглядаю як майбутня зірка, — згадував актор. — Але потім зрозумів: ні, це тому, що я виглядаю як торговець наркотиками».

У «Ейфорії» Клауд став улюбленцем фанів, переконавши авторів серіалу залишити його персонажа Феско на другий сезон. Після успіху проєкту він з’явився у фільмах «Північний Голлівуд» і «Лінія», а також знявся в кількох музичних кліпах.


На кавері: Ангус Клауд у 2022 році. Фото: imagepressagency / Depositphotos

Нове та Найкраще

6 245

683

594
949
Більше матеріалів