Banda розробила рекламну кампанію, присвячену сміливості як новому бренду України

Офіс Президента запустив міжнародну рекламну кампанію, присвячену сміливості українців. Креативну ідею проєкту розробила агенція Banda спільно з Міністерством цифрової трансформації України. Команда створила макети білбордів, плакатів і мерчу, стикери й логотипи, ключовим елементом яких є поняття сміливості як нового бренду України та способу її репрезентації за кордоном.

Автори концепції нагадують про те, що країну планували захопити за три дні — максимум за тиждень, але війна з Росією триває вже 47 днів, а агресору так і не вдалося досягти своєї мети завдяки незламності української армії та суспільства.

«Українців у світі вже ідентифікували як націю хоробрих людей. Наші люди виходять на мітинги проти російських окупантів і без зброї в руках зупиняють танки. Спеціалісти продовжують працювати навіть під обстрілами та сиренами: лікарі, рятувальники, комунальні служби, продавці, водії, аптекарі. Наші айтішники також продовжують підтримувати бренд країни, сидячи з ноутбуками у бомбосховищах», — підкреслив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

brave1
brave2
brave3
brave11
brave5
brave6
brave8
brave7
brave12

Рекламна кампанія покликана підтримати людей, що свідомо залишаються в Україні, та створити позитивний імідж держави на міжнародному рівні. Білборди вже з’явилися на вулицях 18 країн світу: у США, Канаді, Польщі, Німеччині, Італії, Австрії, Нідерландах, Норвегії, Великій Британії, Швеції, Швейцарії, Данії, Литві, Латвії, Естонії, Румунії, Болгарії та Іспанії. Основою для зображень стали знімки українських фотографів Макса Левіна, Олександра Мелояна, Євгена Хаустова, Стаса Юрченка, Павла Петрова, В’ячеслава Ратинського, Володимира Нєізвєстного й Катерини Крючкової. Логотипи на фото доповнює тризуб як головний державний символ.

Українців закликають друкувати і розповсюджувати матеріали кампанії за кордоном, виходити на мітинги з новими брендованими плакатами та підтримувати проєкт у соціальних мережах, використовуючи хештег #braveukraine.

campaign-2
campaign-3
campaign-6
campaign-7


Фото: Banda

Нове та Найкраще

6 044

596

550
886
Більше матеріалів