Алек Болдвін досяг угоди з родиною загиблої операторки Галини Гатчінс

Голлівудський актор Алек Болдвін уклав мирову угоду з родиною загиблої рік тому операторки Галини Гатчінс. Судовий позов проти актора і продюсерів фільму «Раст» відізвали, пише Variety. Зйомки картини продовжать у січні 2023-го.

За згодою сторін виконавчим продюсером стрічки стане Меттью Гатчінс, чоловік загиблої операторки. «Я не зацікавлений у взаємних звинуваченнях або покладанні провини на продюсерів чи Болдвіна. Усі ми вважаємо, що смерть Галини була жахливою випадковістю», — сказав він.

Алек Болдвін підтвердив врегулювання справи. «Протягом усього цього нелегкого процесу ми всі хотіли зробити якнайкраще для сина Галини. Ми вдячні всім, хто долучився до вирішення цієї трагічної та болючої ситуації», — написав актор в інстаграмі.

Галина Гатчінс була вбита 21 жовтня 2021 року на знімальному майданчику фільму «Раст» у штаті Нью-Мексико. Тоді Алек Болдвін випадково вистрілив із реквізитного пістолета, вбивши операторку і поранивши режисера Джоела Соузу. Пізніше актор зізнався, що не натискав на гачок пістолета того дня. Проти Болдвіна та продюсерів картини було подано кілька судових позовів, зокрема від родини Гатчінс. Прокуратура штату заявила, що цивільне врегулювання справи не вплине на перебіг кримінального розслідування. Жодних звинувачень актору або членам команди наразі не пред’явили.


Фото: Wikimedia Commons

Нове та Найкраще

6 200

652

582
934
Більше матеріалів